dierenbeeldjes

Stier

Gekleurd beeldje van een stier

naar de website

Labrador

Een hondenbeeldje is altijd leuk ter decoratie. Zeker wanneer het beeldje lijkt op je eigen hond. Wanneer jouw hond een Labrador is dan is het leuk om dit beeldje in je interieur te hebben. Ook erg leuk om als cadeau te geven.

naar de website

Neushoorn

02) Dierenbeeldjes of decoratieobject van het merk Present Time. Het is een neushoorn in abstracte weergave. De kleur is zwart.

naar de website

Dierenbeeldje met Fotolijst

Dit is een fotolijstje van het merk Dubout. Aan het fotolijstje zit een kattenbeeldje vast.

naar de website

Kattenbeeldjes van Dubout

Kattenbeeldjes van Dubout zijn leuk en erg grappig. Bijvoorbeeld dit beeldje met moeder en haar kitten in de kinderwagen.

naar de website

Olifant Groovy

DK) Olifantenbeeldje met de slurf omhoog uit de serie Groovy.Afmeting: hoogte 20 cm breedte 22 cm. LET OP !!! kleuren en patroon kunnen afwijken met bovenstaande foto´s Gemaakt van Polystone

naar de website

Boekensteunen Gorilla

116) Wat een leuke boekensteunen zijn dit. En dan ook vooral die opvallende kleur. De twee gorilla`s doen hun best om de boeken overeind te houden.

naar de website

Koningscobra

116) Een koningscobra is de slag onder de slangen. Het is een groot en imposant dier. Dit is een beeldje van de cobra in de kleur goud.

naar de website

Houten Beeldje van een Vis

Een houten decoratieobject van een vis op een standaard. Dit beeldje is met de hand gemaakt uit gerecycled materiaal. Plaats de vis in het kozijn of gewoon op het dressoir.

naar de website

beeldje poes paint

DK) poezenbeeld zittende houding uit de serie Painting Art. Afmeting: hoogte 12 cm breedte 24 cm diepte 10 cm. Witte ondergrond met verfspatten Gemaakt van Polystone

naar de website

Giraffe

DK) Giraffe beeld met een speciale bewerking van een gekerfd blaadjesmotief. In de kleur lichtbruin met beige als specaile bewerking een reliëf van een blaadjesmotief. Hoogte 33 cm Materiaal: Polystone

naar de website

Boekensteunen - Olifanten

Erg leuke en decoratieve boekensteunen met op elke steun een beeldje van een olifant.

naar de website

Schotse Hooglander

Dierenbeeldje van twee schotse hooglanders. het is een mooi exemplaar waarvan de lange haren goed zichtbaar zijn gemaakt.

naar de website

Kattenbeeldje

Een kattenbeeldje in de kleur grijs met witte poten. Een leuk beeldje voor op het dressoir of de vitrinekast.

naar de website

Grappige Hondenbeeldjes

Van elk hondenras is wel een beeldje gemaakt. Soms zijn de beeldjes net echt en heel realistisch. Dit beeldje van de labrador is juist weer heel grappig.

naar de website

Beeldje kat van Dubout

Zelf de uitdrukking van deze Dubout beeldjes zijn net echt. Kijk maar eens naar dit leuke beeldje.

naar de website

Evolutie Kip

116)Een decoratieobject waar je kan zien hoe de evolutie gaat met de kip. Eerst het ei en dan komt het ei uit. Daarna van kuiken naar kip of haan. Gewoon leuk en decoratief.

naar de website

Olifantenbeeld Velvet

DK) Olifantenbeeldje met de slurf omhoog met bekleding van stof in Velvet grijs. Er is ook een variant met witte bekleding. Hoogte 17 cm x lengte van 21 cm. Velvet is de Engelse benaming voor Fluweel. Materiaal: Polystone + Velvet

naar de website

Poes met Kitten

Dit is pas echt een leuk kattenbeeldje. Hier loop de poes met een kitten in haar bek. Het beeldje is echt grappig en perfect nagemaakt.

naar de website

Twee vogels van Glas

45) Een set van twee kleine vogeltjes. Het zijn kleurrijke beeldjes gemaakt van glas.

naar de website

Boekensteunen Nijlpaard

116) Gewoon leuk, grappig en decoratief. Twee nijlpaarden als boekensteunen. Is veel leuker dan die saaie rechte boekensteunen. En dan ook nog eens die felle opvallende roze kleur.

naar de website

Franse Bulldog

DK) Hondenbeeld Franse Bulldog uit de serie Painting Art.Afmeting: hoogte 20 cm breedte 24 cm diepte 11 cm. Witte ondergrond met verfspatten. Gemaakt van Polystone

naar de website

Familie Eend

116) Een decoratief object met een voorstelling van moeder eend met vier kleine kuikens. Het decoratiebeeld is goud van kleur.

naar de website

Drie houten Vissen

Drie houten vissen op een plateau. Dit decoratief object is voor een groot deel met de hand gemaakt en beschilderd.

naar de website

Luipaard van Metaal

Een dierenbeeldje in de vorm van een luipaard. De lengte van het beeldje is 27 centimeter en de uitstraling is vintage.

naar de website

Beeldje Yorkshire Terrier

Een leuk klein hondenbeeldje gemaakt van polystone. Het is een hondje met een riem is zijn bek. Deze kleine grappige hondenbeeldjes zijn tevens erg leuk om als cadeau te geven.

naar de website

Vis gemaakt van Mangohout

Een dierenbeeldje in de vorm van een vis. Het is een beeldje gemaakt van massief mangohout en geverfd in de kleur aqua blauw. Echt een leuk decoratief object voor verschillende interieurstijlen.

naar de website

Ezel met kalfje

Leuke decoratief beeldje van een ezel met kalfje. De kleur is brons. Dit beeldje en veel andere dierenbeeldjes zijn te verkrijgen in de webwinkel van Dekogifts.

naar de website

Boekensteunen Stieren

Een set leuke boekensteunen met op elke steun een beeldje van een stierenkop.

naar de website

Schotse hooglander met Kalf

Mooi decoratief beeldje van een Schotse Hooglander met kalfje. De kleur is oud zilver.

naar de website

beeldje Teckel velvet

DK) Hondenbeeld in liggende houding met een bekleding van stof in Velvet zwart. Hoogte 13 cm x lengte van 25 cm Velvet is de Engelse benaming voor Fluweel. Materiaal: Polystone + Velvet.

naar de website

Chihuahua Graffity

DK) Stoer hondenbeeld Chihuahua uit de serie Graffity Art. Afmeting: hoogte 25 cm breedte 16 cm diepte 10 cm.LET OP !!! kleuren en patroon kunnen afwijken met bovenstaande foto´s Gemaakt van Polystone

naar de website

Metalen Flamingo

Een decoratiebeeldje in de vorm van een flamingo. Het beeldje is van metaal en de kleur is goud.

naar de website

Tekkel

02) Een mooi en stijlvol hondenbeeldje van het merk Riviera Maison. Het is een zilverkleurige teckel op een houten plateau.

naar de website

Grizzly Beer

Van wilde dieren zijn ook veel beeldjes gemaakt. Zoals tijgers, leeuwen maar ook dit leuke beeldje van een kleine grizzly beer.

naar de website

Set Boekensteunen

116) Een set boekensteunen met een decoratief beeldje van een Orang Utan. Deze decoratieve boekensteunen komen van het Duitse woonmerk Kare-Design.

naar de website